Agile Awareness


Bouwen aan slimme, snelle teams!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Agile? Dat kan! Agilesucces biedt je trainingen aan op verschillende levels: Agile Awareness, Scrum Master, Scrum Product Owner, DevOps, Kanban, Masterclass Agile en Powertraining Excel.

Onze Agile trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een Agile-opleiding volgen bij Agilesucces betekent: leren van toptrainers die een enorme ervaring hebben met Agile in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Met Agile werken realiseer je waardevermeerdering. Voor je klant, je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan wendbare teams en krachtige, snelle resultaten. Agile wordt verankerd in je DNA.

Workshop Agile Awareness

De workshop Agile Awareness is een introductiecursus Agile, bedoeld om kennis te maken met de basis van Agile als manager of teamlid. Agile Awareness draait primair om het besef van de waarde van Agile en de ontwikkeling van een gerichte mindset. Verder krijg je effectieve handvatten om Agile in je organisatie toe te passen.

In deze training maak je kennis met de principes van Agile. Je raakt vertrouwd met het Agile Manifesto, de vier kernwaardes en de twaalf principes van Agile. Ook leer je de beginselen van het Agile Framework en welke methodes er zijn om de Agile-filosofie toe te passen, zoals Lean IT, Scrum, Kanban, DevOps en SAFe.

De training is enerzijds theoretisch, maar steeds met de praktijk in het vizier. Hoe creëer je klantwaarde en hoe stimuleer je interactie tussen collega's en teams? Wat zijn de raakvlakken en verschillen tussen Agile, Scrum en Lean?

Deze basistraining is uitermate geschikt voor iedereen die werk wil maken van Agile. Van medewerkers in ontwikkelteams tot business- en account managers. De workshop wisselt theorie af met leuke hands-on Agile werkwijzes.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Agile coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Agile-expertise! (optioneel)


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht