Powertraining Excel


Leer snel en wendbaar analyseren

Naast de specifieke Agile-trainingen en -opleidingen biedt Agilesucces nu ook een Powertraining Excel. Waarom? Omdat de mogelijkheden van Excel een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de analyse van status en vorderingen binnen Agile- en Lean-processen.

Onze trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Agilesucces betekent: leren van toptrainers die een enorme ervaring hebben met Agile in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Powertraining Excel

Excel is overbekend. Toch kennen de meeste gebruikers maar een fractie van wat Excel te bieden heeft. En dat terwijl het gebruik en de toepassing van de mogelijkheden van Excel een belangrijke ondersteuning kunnen geven aan de stroomlijning en analyse van Agile- en Lean-processen. Daarom biedt Agilesucces.nl een uitermate effectieve Powertraining Excel, waarmee je in korte tijd veel meer effect haalt uit het gebruik van Excel!

Praktijkgericht

In de Powertraining Excel wisselen we theorie af met veel praktische oefeningen. De precieze inhoud kan variëren, want het gaat altijd om maatwerk: afgestemd op jouw wensen en niveau. Je maakt snelle stappen en ondervindt meteen hoe je Excel nog beter voor jou laat functioneren. Je leert snel en handig werken met gegevens, tabellen en overzichten. Maar ook met zoekfuncties, het bouwen van formules en met pivottabellen. Grafieken, draaitabellen en diagrammen maak je in een handomdraai. Je krijgt exact en helder in beeld wat de status en ontwikkelingen van je werk zijn. Herhaalde handelingen voor je uit met macro's. Je zult verrast zijn hoeveel je kennis van Excel je oplevert! Teamleden ondervinden gemak en overzicht dankzij toegenomen Excel-skills. Skills die zich wortelen in je DNA!

Meer over deze training

De Powertraining Excel is maatwerk, volledig afgestemd op de kennis, ervaring en leerdoelen van de deelnemer(s). We onderscheiden daarbij twee levels: Powertraining Excel Basis en Powertraining Excel Gevorderd. In beide gevallen stellen we na een intake vast welke onderwerpen speciaal aandacht krijgen.

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor de Masterclass Agile door onze specialisten bij de implementatie van je Excel-expertise! (optioneel)

Meer weten over de Agile trainingen van Agilesucces.nl? Neem direct contact op of maak een afspraak.


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht