Wie zijn we, wat doen we?

Agilesucces helpt je om meer groei te bereiken. Van jezelf, je team en je organisatie. Dat doen we door je wegwijs te maken in de werkwijze en businessfilosofie van Agile. Door Agile werken vergroot je de kwaliteit, snelheid en efficiency binnen je team en bedrijf. Je verkort de time-to-market en biedt toegevoegde waarde voor je klant.

Verbeterprocessen

Door de grote verscheidenheid van opdrachtgevers heeft Agilesucces veel ervaring met verbeterprocessen binnen verschillende branches, waaronder financiële dienstverlening, administratieve dienstverlening, industriële omgeving, onderwijs, accountancy, de foodsector, de agrarische sector en IT.

Drie pijlers: training, consultancy en coaching

Elke organisatie is anders, en dat geldt dus ook voor de toepassing van Agile werken. Daarom bieden we verschillende diensten, die ook gecombineerd of aanvullend bijdragen aan het continue succes van Agile in jouw organisatie:

Onze trainingen helpen je om het fundament te leggen voor Agile werken in jouw team of bedrijf. Deze trainingen vinden bij voorkeur in-company plaats, om maximaal efficiënt om te gaan met tijdsinvestering en de link met de praktijk voelbaar te houden. Voor een evenwichtig advies over de kansen die Agile specifiek biedt, geeft Agilesucces advies en consultancy. En om de praktijkgerichte theorie van onze opleidingen te begeleiden naar succes, staan onze coaches klaar. Ieder met ruime ervaring door hun achtergrond binnen uiteenlopende sectoren en voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zij helpen ervoor te zorgen dat Agile diep geworteld raakt in het DNA van je teams en je organisatie!

Neem nu contact op met Agilesucces en we bespreken welke kansen jij kunt pakken op het gebied van Agile werken!