Masterclass Agile


Bouwen aan slimme, snelle teams!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Agile? Dat kan! Agilesucces biedt je trainingen aan op verschillende levels: Agile Awareness, Scrum Master, Scrum Product Owner, DevOps, Kanban, Masterclass Agile en Powertraining Excel.

Onze Agile trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Agilesucces betekent: leren van toptrainers die een enorme ervaring hebben met Agile in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat meteen in!

Waardevermeerdering

Met Agile werken realiseer je waardevermeerdering. Voor je klant, je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan wendbare teams en krachtige, snelle resultaten. Zo verwerft Agile zich een plek in het DNA van je team en je organisatie!

Masterclass Agile

De Masterclass Agile is een verdiepingscursus Agile, speciaal voor managers, DGA's en teamleiders die hun kennis over Agile willen intensiveren en naar een hoger niveau tillen. In deze masterclass duiken we verder in de principes van Agile. Aan de hand van het Agile Manifesto, de vier kernwaardes en de twaalf principes van Agile maak je kennis met specifieke mogelijkheden en kansen binnen het Agile Framework. Ook krijg je meer inzicht in de raakvlakken tussen Agile, Scrum en procesbenaderingen als Lean. Verder kijken we grondig naar de toepassingen van DevOps en bijvoorbeeld Kanban en leer je meer over het versnellen van de ontwikkeling van producten en diensten (minimun viable product) en van produceren met excellente processen.

Terwijl Agile primair gericht is op de wendbaarheid van teams, gaat het bij Lean meer over de slimme, slagvaardige vormgeving van processen in de organisatie. Hoe kunnen die verschillende filosofieën elkaar versterken? Waar en wanneer zet je welke benadering in? Maximalisering van de kracht van mensen, teams en de totale organisatie komen helder in beeld.

Deze masterclass is uitermate geschikt voor iedereen die dieper wil ingaan op Agile en nog meer effect wil sorteren door slim te werken aan waardecreatie en -vermeerdering. 

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Agile coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Agile-expertise! (optioneel)