Kanban


Bouwen aan slimme, snelle teams!

Agilesucces biedt je trainingen aan op verschillende levels: Agile Awareness, Scrum Master, Scrum Product Owner, DevOps, Kanban, Masterclass Agile en Powertraining Excel.

Onze Agile trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij Agilesucces betekent: leren van toptrainers die een enorme ervaring hebben met Agile in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Met trainingen van Agilesucces realiseer je waardevermeerdering. Voor je klant, je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan wendbare teams en krachtige, snelle resultaten. Agile raakt geworteld in het DNA van jou, je team en je organisatie!

Kanban

De term Kanban komt uit het Japans en is een samenstelling van 'kan' (= visueel) en 'ban' (= bord of kaart).

Kanban is een methodiek die helpt om overzicht te krijgen en behouden in productiesystemen en -processen. Met behulp van borden of kaartjes maak je direct zichtbaar hoeveel taken/werk er zijn en in welke fase die taken en werkzaamheden zich bevinden: To do - Doing - Done (doen - onderhanden - klaar).
Kanban is vooral gericht op het sneller en efficiënter produceren of leveren van een product of dienst. Het past daarom uitstekend bij zowel Agile als Lean. Kanban is goed toe te passen bij Scrum. Door iedere taak een nieuwe kaart mee te geven op het Kanban-bord kun je het verloop en de status volgen. Ook helpt het toepassen van Kanban om de status van je totale productie in beeld te krijgen, het aantal taken per team/medewerker te volgen, et cetera.

Het integreren van Kanban in je Agile- of Lean-aanpak kan dus een belangrijke meerwaarde geven, doordat je meer overzicht creëert en op ieder moment de actuele status van je proces of sprint in beeld hebt.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Agile coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Agile-expertise! (optioneel)


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht