DevOps Fundamentals


Bouwen aan slimme, snelle teams!

Wil jij zelf ervaren worden op het gebied van Agile? Dat kan! Agilesucces biedt je trainingen aan op verschillende levels: Agile Awareness, Scrum Master, Scrum Product Owner, DevOps, Kanban, Masterclass Agile en Powertraining Excel.

Onze Agile trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een Agile-opleiding volgen bij Agilesucces betekent: leren van toptrainers die een enorme ervaring hebben met Agile in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Met Agile werken realiseer je waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan wendbare teams en krachtige, snelle resultaten. En zelf bezit jij straks een internationaal erkend DASA DevOps-certificaat.

Opleiding DevOps Fundamentals

DevOps is de gangbare afkorting voor Development Operations. Door DevOps toe te passen, worden ontwikkel- en beheeractiviteiten op een Agile manier procesmatig gekoppeld. DevOps-teams hebben zelf de verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van systemen of applicaties, maar ook over de operationele kant. Samen werken ze naar een gemeenschappelijk doel toe. Omdat de teams van begin tot eind verantwoordelijk zijn, worden ze eigenaar van het product.

Door DevOps versnel je de time-to-market van producten én organisaties. Ook het Agile-proces maakt daarbij een versnelling door en nestelt zich in het DNA van je team. De waarde van Agile wordt zo omgezet in rendement.

Wat leer je?

Met deze training leer je alle fundamentele principes van DevOps en weet je ze toe te passen binnen je teams, en dus in de hele organisatie! Je leert met je team te gaan van incrementeel (in één rechte lijn, traditioneel) naar iteratief (in korte cycli) ontwikkelen. Ook leer je de samenhang tussen Agile, Lean IT en DevOps. Je krijgt inzicht in de vraag hoe je een cultuur van DevOps creëert en welke rollen daar bij horen. En: hoe bouw je nieuwe teams met de Scrum-werkwijze, wat is een T-bone structuur en hoe kun je Kanban inzetten bij DevOps? Ook dat is straks geen geheim meer. Ten slotte leer je inzien hoe je zorgt voor automation van continuous delivery en wat cloud-technologie voor je kan doen.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Agile Coaching door onze specialisten bij de implementatie van je DevOps expertise! (optioneel)


Stuur ons je gegevens en eventuele vragen en we nemen zo snel mogelijk contact op!

*verplicht